Translate

18 Nisan 2014 Cuma

The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter

Eğer bir aydınlatıcınız yoksa size tavsiyem ilk Gratis indiriminden bir adet The Balm Mary-Lou aydınlatıcı edinmeniz olacak. Evet...şu anda yokluğunu hissetmiyorsunuz ama kullanmaya başladıktan sonra güzelliğiniz için yapılabilecek en güzel şeyi yapmış olduğunuzu anlayacaksınız.




Bütün The Balm ürünlerinde olduğu gibi bu ürün de çok şirin ve espirili karton bir ambalajın içinde. Üzerinde çok güzel ve popüler olmakla suçlanan bir kız resmi var. :) Malumunuz dış ambalajın üstünde resim neyse iç ambalajının üstünde de aynı resim mevcut bu markada. İç ambalajı metal görünümünde plastik bir ambalaj ve The Balm markasının her ürününde olduğu gibi bu ürünün de içinde çok kullanışlı bir aynası var. Ürünün pigmentasyonu ve kalıcılığı çok iyi. Ürün 8.5 gr. ve her gün kullanmak suretiyle en az 2 yıl yetecek kadar yani çok bereketli bir ürün. Benim gibi yağlı bir cildiniz varsa yaz aylarında kullanırken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Özelikle yaz aylarında daha fazla yağlanıp parıl parıl parlayan bir cildin üzerine ekstradan bir parlaklık katmanın riskli olacağını unutmayın.




Bu ürün pek çok kişinin olduğu gibi benim de vazgeçilmezlerim arasında. Bu ürünü yüzünüzde vurgulamak istediğiniz kısımlara  ( fazla abartıya kaçmadan ) sürmek suretiyle ince bir parlaklık katıp böylece cildinizi daha yumuşak ve genç görünmesini sağlayabilirsiniz.



Yüzünüzün hangi bölgelerinde kullanabilirsiniz:

1 - Elmacık kemiklerinin üstünde
2 - Kaş altlarında
3 - Burun kemiğinizin üstünde
4 - Göz pınarlarınızda
5 - Dudaklarınızın üstünde
6 - Çenenizin ortasına
7 - Alnınızın orta kısmında
8 - Far olarak da kullanabilirsiniz.



Ürünün tek olumsuz yanı ışıltılı, toz bir ürün olması sebebiyle fazla sürüldüğünde ve güzel dağıtılmadığında gözeneklere dolabilmesi.

Balm Jovi Rockstar Face Palette de bu ürünün küçük boyunun bulunduğunu hatırlatayım.:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder