Translate

16 Mart 2014 Pazar

Neutrogena Deep Clean Makyaj Temizleme Mendili

Ürün Adı : Neutrogena Deep Clean Makyaj Temizleme Mendili
Adet : 25
Kullanım Amacı ve Özellikleri : Yağsız, hafif ve ferahlatıcı bir losyon içerir. Yüz ve göz makyajınızı, hatta suya dayanıklı rimeli bile zorlanmadan ve kalıntı bırakmadan etkili bir biçimde temizler, yağlı his bırakmaz. Kirden ve makyajdan arınan cildinizde temizlik ve ferahlık hissedersiniz. Gözenekleri tıkamaz. Dermatologlar ve Oftalmologlar tarafından test edilmiştir.
Kullanım Şekli : Yüzünüzü ve gözünüzü makyaj temizleme mendili ile nazikçe siliniz. Durulamaya gerek yoktur.


Makyaj temizleme mendilleri makyaj temizleme rutinimde yer almayan ürünlerdir. Ancak seyahatlerde, geç saatlerde yorgun argın eve geldiğinizde ya da kış aylarında soğuk su ile haşır neşir olmak istemediğiniz zamanlarda da en büyük kurtarcılardır.

Neutrogena'nın mendilleri ne sert ne de yumuşak yapıda, hafif kokulu bir mendil. Gerçekten yüzünüze uyguladıktan sonra üstünde de yazdığı gibi ferahlatıcı bir etkisi var. Üstelik yağsız formülü akne oluşumuna müsait cilt tipleri için de ideal.

Tüm yüz makyajımı çıkarmak için iki mendil yeterli oluyor benim için. Bir mendil göz makyajı için bir mendil de yüz makyajım için. Belki eyeliner kullanmasam tek mendille de işi hallederim gibime geliyor. Ama kullanım sonrası en azından bir tonik ya da sıvı bir makyaj çıkarıcı ile üzerinden geçme ihtiyacı duyuyorum. Hoş mendiller makyajın çoğunluğunu temizlediğinden sonrasında yaptığım temizleme işleminde pek bir şey çıkmıyor. ( Fotoğrafta da göreceğiniz gibi )


İnternette ürünle ilgili olumlu yorumlar çoğunlukta.

Son olarak ürünün hemen kurumaması için paketini ağzı aşağıya gelecek şekilde saklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder