Translate

4 Mart 2014 Salı

Essence Lipliner 10 Femme Fatale

Benim için büyük, insanlık için küçük bir buluş: Essence Dudak Kalemi 10 Femme Fatale. Nereden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum. Mükemmel, destansı, süper... vs. gibi kelimeleri tanımlamalarımda kullanan/kullanabilen bir insan değilim çünkü ince eleyip, sık dokurum. Bir de mevzu burada yaptığım gibi deneyimlediğim ürünleri sizlere anlatmak olunca bunu daha da çok yapıyorum ama bu ürünü tek kelimeyle anlatmam gerekirse, MUHTEŞEM bir dudak kalemi.

Kırmızı ruju uygulamak zordur. Hatta bununla ilgili internette pek çok yazı, video bulabilirsiniz. Sanırım bu dudak kalemi bu konuda sizi cesaretlendirecek. 

Yapısı ne sert ne de çok yumuşak. Sürümü kolay bir yumuşaklıkta. Ama siz gene de uygulama öncesi ( 5 dk. yeterli olacaktır. ) lıp balmınızı muhakkak sürün. Lıp balmınız yoksa gliserin ya da vazelin kullanın ki ben de uygulama öncesinde lıp balm uygulaması yaptım.

                             
Fotoğraflarda sadece bu dudak kaleminin uygulanmış halini görüyorsunuz. Yani ben bu dudak kalemini baz olarak kullanmadım çünkü görüntüsü o kadar çok hoşuma gitti ki üstüne bir de ruj sürmek istemedim. Görüntü demişken mat bir görüntüsü olduğunu da söylemeden geçmeyeyim.

Fiyatı 3,50 TL ( Gratis )

Güncelleme ( 23 Nisan'14 ) : Birkaç saat sonra ( yaklaşık olarak 3 saatten sonrası demek yanlış olmaz sanırım ) dudakları acayip kurutuyor.( Tüm dudağa bu ürünü uyguladığınız da elbette )  Ama gene de büyük bir zevkle kullanıyorum. Öyle ki başka renklerini de almıştım.


2 yorum:

  1. Dudağı kuruttuğu doğru bu yüzden lipbalm+dudak kalemi 2lisini yanınızdan ayırmamanız gerekiyor. :) Kurudukça balm ile hafif nemlendirirseniz, geçici de olsa sorun ortadan kalkıyor. :)

    Bu arada ben de Essence'in yukarıdaki fotoğrafta yer alan 2.ve 3. kalemlerini ruj olarak kullanıyorum.. Başka renk bulursam kaçırmam fakat ne zaman baksam bitmiş oluyor.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her bayanın çantasında bir lipbalm illaki vardır diye düşünüyorum. Yoksa da bu güzellikler için taşınır. :) Evet genelde bulmak zor oluyor.

      Sil