Translate

4 Mart 2014 Salı

Cettua Burun Bandı ve Gözenek Temizleyici Bantlar

Ürün Adı : Cettua Siyah Nokta Temizleyici Burun Bandı / Cettua T ve U Bölgesi için 2 si 1 Arada Gözenek Temizleyici Bantlar
Marka Çeşitleri : 1- Siyah Nokta Temizleyici Burun Bandı 2- T ve U Bölgesi için 2 si 1 Arada Gözenek Temizleyici Bantlar 3- Yorgun Cildi Rahatlatıcı, Yatıştırıcı, Tazelik Verici Maske 4- Kolajen Maske 5- Yağ Emici Mendil 6- Kömür İçerikli Burun Bandı.
Markanın başka ürünleri de mevcut ancak ithal edilenler sadece bunlar sanırım.
Adet : 6 adet ( Her iki ürünün 1'er kutusu için geçerlidir. )
Fiyatları : 3,00 TL - 5,00 TL arası
Ürün Özeti : Hipoalerjiktir, dermatolojik olarak test edilmiştir. Kiri, yağı ve gözenek tıkanıklığına sebep olan atıkları, nemlendiren ve aktive eden yapışkan özellikteki bantlar sayesinde giderir.
Kullanım Şekli : Uygulanacak alanı ıslatın. Bandı yumuşak kısmı içe gelecek şekilde uygulayın. 15-20 dakika kuruması için bekleyin. Bant kurudukça sertleşecektir. Bant kuruduktan sonra, köşeden başlayıp ortaya doğru dikkatlice çekin. Yaralara ya da hasar görmüş cilde uygulamayın.

                                         

" Görmeden inanmam " dediğim bu ürünlerin işlevine, uygulayınca inandım. :) Siyah noktaları gerçekten temizliyorlar. Tabi %100 bir temizlikten bahsetmiyorum. Ama fiyatına karşın gösterdikleri performans muhteşem. Bir bandın bu derece sonuç vermesi bile gayet başarılı ve aslına bakarsanız şaşırtıcı. Ancak her kullanışta etkisini biraz  daha azaltıyor gibi. Gene de kullanabileceğim ürünler arasına girdi. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder